top of page

Het gezicht achter KTYD

Een chaotische creatieveling, ontzettend nieuwsgierig en iemand die alles wil uitproberen. Tenminste, dat is hoe ik mezelf zou omschrijven. Ik duik graag de natuur in met mijn trouwe viervoeters en tijdens zo’n uitstapje is mijn camera natuurlijk niet te missen!

 

Met mijn favoriete muziek in mijn oren rits ik door verschillende kunstgeschiedenis boeken, doe ik talloze pogingen tot het maken van de perfecte moodboards en illustraties. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om me bezig te houden met 3D interieurontwerp en het creëren van stijladviezen. Zoals ik altijd zeg; een sterk kleurenpalet is onderdeel van ‘the key’.

 

In 2018 ben ik afgestudeerd als Grafisch Vormgever. Vervolgens ben ik gestart aan de bachelor Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens deze studie verdiep ik me niet alleen in het ontwerpen van een passende huisstijl, maar ontwikkel ik ook doelgerichte communicatie-strategieën en concrete campagneplannen. Tevens vind ik het ook ontzettend leuk om me bezig te houden met webdesign. 

 

Met ruim 3 jaar ervaring als freelancer, bestudeer ik de nieuwste ontwikkelingen en theorieën. Met deze kennis op zak, ontwikkel ik producten en diensten die volledig bij het imago van jouw bedrijf passen.

KyaraYin_Portfolio_edited.jpg
bottom of page