top of page

Glowfix: Ontwerp iconenstel

De huisstijl van Glowfix is in een nieuw jasje gestoken. De 5 iconen zijn op een speelse wijze, die aansluit op het imago van Glowfix, geïllustreerd.


In dit ontwerp is één van de huisstijl kleuren van Glowfix gebruikt, deze kleur komt overeen met de sociale media templates. Het is belangrijk om een geheel te creëren op de platforms waarop wordt communiceert met klanten. Met behulp van een kleurenpalet kun je op een subtiele manier beeldelementen van elkaar onderscheiden of juist laten opvallen. De sierlijke illustraties geven een speelse en vrouwelijke indruk.

Onderstaand de vijf iconen uit het definitieve iconen stel:

Wat ben ik blij met wat Kyara allemaal al voor mij gedaan heeft. Na bijna 3 jaar was het tijd voor een nieuw logo, deze heeft ze erg snel en naar wens voor mij ontworpen. Ondanks dat ik soms niet wist wat ik precies wilde, wist zij het wel en heeft zij gezorgd dat het aan alles wensen voldeed. Ook voor flyers, cadeaubonnen etc. ben je bij haar aan het juiste adres. Ik kan niet wachten op het ontwerp van mijn website, want ik weet zeker dat deze ook perfect gaat worden! Ik kijk ontzettend uit naar onze verdere samenwerkingen. Ik zal haar aan iedereen aanbevelen! Yasmin Shabban
bottom of page